Wilk1985

 • Wilk1985 reageerde in het onderwerp Voorstel ronde in het forum Even voorstellen 20 uren, 44 minuten geleden

  Welkom Ingmar!

  Succes met sleutelen, als je alles maar met beleid doet kan er niet veel misgaan en als het niet lukt weet je ons zeker te vinden :thumb

 • Wilk1985 reageerde in het onderwerp Advies setup in het forum Opvoeren 3 dagen, 19 uren geleden

  Dit moet op zich wel werken op een standaard Citta, hoewel een bromkrukas natuurlijk net wat meer power geeft. Ik neem aan dat je je ook met een wat kleinere poelie gaat rijden en ik geef zelf de voorkeur aan een powerfilter op dit soort setups maar daar zijn de meningen over verdeelt.

  43 dr is gewoon een top cilinder en die Proma heb ik ook op…[Lees meer]

 • Helaas, dit zijn lastig te vinden onderdelen. Goed Marktplaats en Ebay in de gaten houden, in sommige gevallen kan het lonend zijn om er een Ciao bij te kopen voor onderdelen.

  Je kan DinoH van dit forum een PM sturen, hij heeft wel eens wat en wellicht kan hij je helpen.

 • Wilk1985 reageerde in het onderwerp Kleurcode citta in het forum Website 3 dagen, 19 uren geleden

  Je bedoelt de originele fabriekskleurcode? Die gaat je niet heel veel helpen want ten eerste zal hij waarschijnlijk niet makkelijk verkrijgbaar zijn en ten tweede is de kleur van je Citta ongetwijfeld verandert na jaren in gebruik geweest te zijn. (zonlicht etc)

  Als je een RAL code wil weten kan je gewoon naar een verfzaak gaan en vragen of je de…[Lees meer]

 • Wilk1985 reageerde in het onderwerp Cilinder wil er niet af in het forum Mechanisch 3 dagen, 19 uren geleden

  Hoe dan ook niet met een schroevendraaier gaan wrikken, zoals zevenenergie ook al zei gaat dat je sowieso koelribben kosten.

 • Ik weet het ook niet meer uit mijn hoofd, ik heb toendertijd gewoon de brommer gestart en ben met lopende motor net zo lang gaan proberen tot alles werkte zoals ik wilde.

  Het is wellicht niet de tip waar je op zat te wachten maar if it sounds stupid but works its not stupid.

 • @ MCBoss en buckser kunnen jullie dit via PM afhandelen? Dan blijft dit topic centraal voor de geinteresseerden in een vliegwieldeal

 • Wilk1985 reageerde in het onderwerp Magnus zijspan Citta perso in het forum Projecten 3 dagen, 19 uren geleden

  Ik ga nu wel een beetje offtopic maar ik kan me bijna niet voorstellen dat zon geval alleen als gehandicapte te berijden is, dat zou recht ingaan tegen artikel 1 van onze grondwet.

  Behalve dat geef ik het project alsnog weinig kans van slagen, maar toch ga ik het volgen πŸ™‚

  Je moet maar zo denken dat jij het hardst lacht als het toch lukt…[Lees meer]

 • That_Blu_Citta wrote:
  Vandaag mn nieuwe blok gemonteerd, bestaande uit origineel piaggio carter (marktplaats) piaggio kop (marktplaats) china cilinderkit, vliegwiel (uiteraard marktplaats) een dellortho 13-13 carb die ik nog had liggen en een nieuwe dmp krukas. Oftewel rond de 100 euro alles bij elkaar verzameld en het werkt nog ook! Heb nu wel…

  [Lees meer]

 • Wilk1985 reageerde in het onderwerp Simon zijn Citta's in het forum Collecties 3 dagen, 20 uren geleden

  Goed bezig! Snel hoeft sowieso niet, ik heb nooit een brommer binnen een jaar opgebouwd. Het moet gewoon goed gebeuren :thumb

  En dat zit wel goed bij deze heb ik het idee  😎

 • Vergeet ook de keerring niet, voor een paar tientjes heb je de meest aannemelijke oorzaken wel uitgesloten. Pakkingen en zuigerveren, bestel ook gelijk een iets grotere sproeier want die 40 is wel aan de kleine kant, ik neem aan dat je niet met de standaard uitlaat rijdt.

 • Wilk1985 reageerde in het onderwerp Loopt niet stationair in het forum Oude topics 2 weken, 3 dagen geleden

  Klinkt als een valse lucht probleem als je zoals je zelf zegt met een geheel originele setup rijdt. Sproeier 36 is echt voor de 100% origineel setupjes die helemaal potdicht zitten en met een originele uitlaat rijden.

  Je geeft zelf al aan dat je met het luchtfilter hebt gerommeld, zitten er extra gaten in? Dan zal je sowieso al hoger in de…[Lees meer]

 • niek1992 wrote:
  Normaal houdt het driehoekslager dit alles mooi bij elkaar, dus het kan inderdaad zo zijn dat je driehoekslager aan vervanging toe is. Maar als de moer of het driehoekslager geen speling heeft op het moment dat je de velg/klok van elkaar af probeert te krijgen kan het ook duiden op speling op de primaire uitgaande as van je klok.…

  [Lees meer]

 • Wilk1985 reageerde in het onderwerp Even kennis maken in het forum Even voorstellen 2 weken, 4 dagen geleden

  Hallo en welkom!

  Leuk dat je het forum gevonden hebt, als je het leuk vindt kan je een perso aanmaken om je brommers te laten zien en je vragen kan je kwijt in de trouble shooting sectie :thumb

 • Wilk1985 reageerde in het onderwerp Dirks dingetjes in het forum Collecties 2 weken, 6 dagen geleden

  Leuke perso Dirk!

  Mooi verhaal is het geworden, die blauwe Ciao, weet je zeker dat dat niet toch stiekem een Duitser of Belg is?

  Je laatste zin vind ik ook leuk, ik dacht precies hetzelfde toen ik jaren geleden dit forum ontdekte, ook de webshops had ik best erbij willen hebben toen ik 16 was πŸ™‚

 • Wilk1985 reageerde in het onderwerp Vespa ciao loopt vast in het forum Mechanisch 3 weken, 3 dagen geleden

  Dat zou heel goed kunnen, ik heb exact dit probleem een keer gehad en na het opmeten kwam ik erachter dat de zuiger ovaal was in plaats van rond. En dan bedoel ik niet een beetje, het ding was gewoon eiig. Ok dat is geen echt woord schijnbaar maar je begrijpt vast wat ik bedoel.

  Als je originele zuiger nog netjes is kan je die ook goed…[Lees meer]

 • Wilk1985 reageerde in het onderwerp Nieuwe Simonini Circuit in het forum Uitlaten 3 weken, 3 dagen geleden

  Leuk geschreven en mooie foto’s, hij staat inderdaad goed.

  Maar ik mis antwoord op de vraag die op ieder schoolplein klonk vroeger (in mijn tijd in ieder geval, ik weet niet hoe het nu is)

  Hoe hard ga je ermee? πŸ™‚

 • Hallo Rik!

  In plaats van zoeken naar waar de valse lucht vandaan komt zou je ook gewoon de mogelijke oorzaken kunnen elimineren, voor een paar tientjes heb je meteen zekerheid. Dus:

  – Krukaskeerring vervangen
  – Voet en koppakking vervangen (Kartonnen voetpakking en metalen koppakking)
  – Cilinder en kop lichtjes vlakken zodat het goed aansluit…[Lees meer]

 • Grote kans dat de goede bougie al iets doet, maar…….

  Ik vind een 42 sproeier al heel klein in ieder geval, of je moet er heel toevallig de echte originele dunne Citta uitlaat op hebben.
  Als je met een citypower rijdt is dit sowieso al te klein. Draai er maar eens een 44 of 46 in het zal zeker schelen.

  Het zou goed kunnen dat je de choke…[Lees meer]

 • De vraag is ook wat je precies verwacht, in principe moet een Ciao met jou setup gewoon goed optrekken maar hij zal nooit zo hard optrekken als bijvoorbeeld een scooter.

  Ik zou op deze setup een set groene trekveren monteren en kijken hoe dat gaat, als hij overtoeren gaat maken kan je de zilveren veertjes uit het Polini setje monteren.

  Je…[Lees meer]

 • Meer laden