Doneer en steun de community

Beste Vespa liefhebbers,

Vespa-Ciao.NL is een forum waar iedereen gratis gebruik van kan maken – dit zal ook zo blijven. Wij hebben daarom wel veel baat bij een donatie.

Met 8000+ geregistreerde leden en groeiend, zijn wij het grootste Vespa (Ciao) forum van Nederland. We hebben zelfs leden uit verschillende delen van Europa actief op het forum. Dat het forum zo groot en bekend geworden is vinden we natuurlijk fantastisch.

Echter kost de hosting van de site veel geld, en hoewel we gesponsord worden kunnen we het toch niet zonder hulp van jullie. Daarom willen we jullie graag vragen om ons te ondersteunen door Donateur te worden, aangezien we als Vespa-Ciao.NL ook regelmatig plannen hebben die geld kosten. Denk aan de ontwikkeling van kleine dingen voor in de webshop zoals bijvoorbeeld de Pen 12 naar 10 adapters, en merchandise items voor in de webshop. Deze moeten namelijk vaak vooruit betaald worden en als we niks in kas hebben is dat lastig.

Ook de jaarlijkse VCM meeting (VCM) in Augustus willen we graag goed geregeld houden, ook hiervoor is sponsoring nodig zodat we bijvoorbeeld prijzen voor de Bingo kunnen kopen en spullen voor de meeting zelf. We willen dus graag een bedrag in kas houden om eventuele reserveringen of voorschotten te kunnen voldoen zonder eerst met de pet rond te moeten.

Je kan hier geheel vrijblijvend een bijdrage doen.

Wat krijg je?

Op de website is een vermelding van donateur, verder hebben donateurs geen bijzondere voordelen of privileges.

De hoogte van de donatie is vrijblijvend, je kunt dus zelf bepalen wat je over hebt voor het bezoeken van deze site! Elke bijdrage waarderen we.

Wij houden zelf uiteraard niets hiervan, deze site wordt 100% gerund door vrijwilligers.
Vergeet niet dat wij met dit geld de site kunnen laten groeien en samen meer kunnen bereiken, daarmee groeit ook de Vespa hobby. Dus je donatie op een zekere manier uiteindelijk bij je terug.

Rekening informatie

Vespa-Ciao.nl heeft een ING rekening voor alle transacties die met de site te maken hebben. We hebben ook een PayPal rekening geopend. Zo kan je nog gemakkelijker een donatie geven. Klik op het PayPal logo of ga naar https://www.paypal.me/vespaciaonl

Voor alle transacties geldt:
Vermeld waarvoor het is en vermeld je Forumnaam erbij.

Het rekeningnummer is:
NL71INGB0001285932
BIC: INGBNL2A
t.n.v. T. Bierling / T. Hummel
ING Bank Groningen

Met vriendelijke groet,
Het team van Vespa-Ciao.NL