Citta loopt niet na restauratie motor

Home Forums Techniek Motorisch Citta loopt niet na restauratie motor

Dit onderwerp bevat 7 reacties, heeft 4 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Semmad 5 dagen, 14 uur geleden.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
  • Gebruiker
  • #794836

    Simon
    Topic starter
    Berichten: 6

    Hallo,

    Ik het laatst mijn blok van mijn citta een beurt gegeven. Nu heb ik hem er weer onder gezet en wil hij niet meer starten. Wat zou dit kunnen zijn? Ik heb echt al van alles geprobeerd.
    Bij de beurt is het volgende vervangen:
    Alle pakkingen
    Keering
    Alle boutjen en moeren
    Lager van de zuiger.

    Setup:
    Std carter
    Malossi 70 cc
    Polini kop
    Dellorto 1313
    Sproeier 60
    Polini luchtfiler

    Gr simon

    #794842

    Gratje
    Bijdrager
    Berichten: 185

    Om te beginnen heb je de tutorial al gelezen?
    vonkt ie wel? Krijgt ie benzine? Alle bekabeling aangesloten?

    Wat te doen als je brommer kapot is

    #794844

    Simon
    Topic starter
    Berichten: 6

    De citta vonkt goed (blauwe vonk). De bougie is ook zwart en nat, dus hij krijgt benzine.

    #794851

    Smallride
    Bijdrager
    Berichten: 76

    Heeft die een mooie staande compressie?

    #794858

    Simon
    Topic starter
    Berichten: 6

    Compressie is ook goedNet een bout van mijn carburateur dolgedraait… 🙁 dus die moet ook nieuw.

    #794868

    Semmad
    Bijdrager
    Berichten: 115

    Er van uit gaande dat alles goed en netjes is gemonteerd,

    Ontsteking is op tijd? (bij contactpunten)

    Sproeier(60) is toch wel erg klein hoor.
    Ik zie niet welke uitlaat je gemonteerd hebt maar mocht dit een expansie zijn dan zou ik toch sproeier 66-72 monteren.

    Probeer ook eens een andere bougie.

    Gr. Wim.

    • Deze reactie is gewijzigd 5 dagen, 18 uur geleden door Semmad.
    #794873

    Simon
    Topic starter
    Berichten: 6

    De contactpunten zijn op 0.45 afgesteld. Zal vanmiddag eens een nieuwe bougie proberen. Had eerst sproeier 66 er in (standaard uitlaat snel model). Hij heeft het 30 seconden gedaan en toen kreeg ik hem niet meer aan en was de bougie nat en zwart. Daarom heb ik er een wat kleinere sproeier in gedaan. Weet niet of dit goed is?

    #794882

    Semmad
    Bijdrager
    Berichten: 115

    Probeer eens 64-68 sproeiers

    Ken je deze al?

    Welke sproeier heb ik nodig?

    Gr. Wim.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.