Kabelboom contactpunten

Wat je nodig hebt en wel zo handig is :

Bovenaan is het schema ongeveer zoals het echt is de 3 draadjes dus die je bijelkaar moet binden even lang of 2 draadjes even lang totaan je blok en het 3e draad wat totaan je achterlicht gaat die een stuk langer is.

Daaronder staat het schema wat dus TECHNISCH is ff beetje bekijken en dan is het wel duidelijk.

Benodigdheden!

Draaddikte = Stereosnoer veel stroom hoeft er niet door ( waar je boxjes ook met de stereo verbind EN NEE geen dikke gouden kabels ofzo ๐Ÿ™‚ )

– Rode draadkleur + draad
– Zwarte draadkleur de – draad
– Groene draadkleur voor achterlicht achterlicht
– Stekkertjes voor om op de schakelaars enzo de duwen
– Rubbertape om de kabels tot een mooi geheel te maken.

Wat moet je doen?

Draad 1 , 2 , 3 komen dus vanaf het licht tot je blok.

Draad 1 oftewel de min draad moet je even op een punt op je frame of blok doen daar bij in de buurt om zo de – te creeren. Dus bij je blok ergens een stukje maken en daar de min kabel op doen.

Draad 2 is het achterlicht draadje de groene dus die vanaf het achterlicht komt naar je voorlamp.ย 

LET OP!
Je kunt deze ook net zo lang maken als draad 1 en 2 en dan een kroonsteentje er tussen en dan nog een kabel vanaf je blok ongeveer tot je achterlicht hoeft maar kan ook gewoon uit 1 kabel bestaan.

Draad 3 is de + hier komt de stroom van je blok uit deze sluit je aan op de lichtspoel aansluiting die uit je blok komt.

Ik heb dus 3 kabels die even lang zijn gemaakt bij flick en dan die vanaf je voorlamp lopen dus GROEN, ROOD , ZWART en hier dus de rubbertape omheen ๐Ÿ™‚ en klaar is je draadboom. Overal stekkertjes op doen en goed aandrukken en voila. De GROENE doe je vanaf je blok een kroonsteentje op of je hebt dus 1 kabel ๐Ÿ™‚ die lang is vanaf je achterlicht totaan je voorlicht. en dan ook hier RUBBERTAPE omheen.