Tour Seizoen 2018

De lente is begonnen, de temperaturen gaan omhoog en de kriebels om de brommer uit de winterstalling te halen komen op. Dat kan maar 1 ding betekenen, het tourseizoen is aangebroken!

Het geknetter en de geur van 2-takt, een zonnetje op je bol (of helm), elkaars brommers bewonderen en gezellige Vespa praat. Begint het bij jou ook al te kriebelen? Maak je brommer dan snel klaar want dit jaar staan er alweer heel wat mooie tourtjes op de planning. Om ze nog even uit te lichten volgt hier een korte samenvatting, want dit wil je niet missen! Klik op de titel om naar het topic te gaan.

8 april – Sluis tot Strand tour

Een heerlijke route langs verschillende sluizen en een mooi stuk bos richting het strand van Bloemendaal en Zandvoort. Inmiddels alweer de 7e editie van deze succesvolle tour. Wees er snel bij, deze prachtige tour is al over een week!

29 april – Noord-Hollandsche VC Oldtimertour

Ben jij in het bezit van een mooie oldtimer uit de Vespa familie, dan mag jij niet ontbreken bij deze tour. Lekker rustig rondrijden met een originele setup door het mooie Noord-Hollandse landschap. Stiekem laten we natuurlijk ook wat nieuwere modellen toe.

2 & 3 juni – VCT 2018

Met deze tour begon het allemaal, de tour der touren en ook dit jaar wordt hij weer gereden. Als lid van Vespa-Ciao.nl moet je dit absoluut een keer meegemaakt hebben. Twee dagen vol met brommer plezier langs een mooi stuk van de Zuiderzee-route, een gezellige BBQ en overnachting met vele Vespa-fanaten.

1 juli – Italjet Pack tour

Heb jij ook zo’n bijzondere Italjet Pack of Tiffany dan is deze tour op jouw lijf geschreven. De tour leidt ons langs het mooie landschap van de Loosdrechtse plassen en de Vecht. Met deze tour krijg je gegarandeerd veel bekijks! Andere standaard snorbrommers zijn uiteraard ook toegestaan.

10 t/m 13 augustus – Harz tour

De tour bij uitstek voor de echte doorgewinterde tour-fanaat. Voor deze tour moet jij en je brommer wel tegen een stootje kunnen, maar om door het machtige Duitse Harz-gebied te rijden, wie wil dat nou niet? Bewijs dat jij tot de echte rijders behoort en trotseer deze tour samen met ons.

26 augustus – VC Oldtimertour

Nog een geweldige Oldtimertour waarbij jij zeker niet mag ontbreken met je oldtimer. Het is geen harde eis dus rij jij een jonger model meld je dan ook gezellig aan. Lekker rustig touren met standaard brommers, een bezoekje aan de boulevard van Kijkduin en een mooie route in het vooruitzicht.

Meetings & Overige

Naast deze mooie tourtjes worden er ook mooie meetings georganiseerd. Show je brommer aan andere leden, een uitlaten-test en wie weet wat er nog meer op de planning staat? Hou onze agenda en het forum goed in de gaten want wat is er nou mooier dan met een grote groep Vespa-fanaten samen te komen!