Reageer op: Iets werkt niet

Home Forums Algemeen Website Iets werkt niet Reageer op: Iets werkt niet

#542255

AA-T
Sleutelbeheerder
Topic starter
  • Berichten: 1624

@martino
Hij is me opgevallen, het volgende is aan de hand: Ik heb daar iets te snel een bericht van jou verwijderd waarin je zei dat dat topic niet op de juiste plaats stond. Toen ik op verwijderen drukte zag ik nog net in een flits dat het bericht ook een reactie op dat topic bevatte, mijn fout. ­čś│

Zodra een bericht wordt geplaatst wordt in de database een link naar het laatste bericht opgeslagen (dat was mijn bericht die volgde op jouw bericht). Toevallig stond deze op pagina 42, door het verwijderen van jouw bericht ging hij terug naar pagina 41.

Deze link is voor iedere gebruiker anders, en dus een dagtaak om aan te passen. De beste oplossing in mijn ogen is gewoon afwachten totdat iemand een nieuw bericht plaatst, en die link automatisch wordt ge├╝pdatet.

@niemand
In bolletjes? Ik ben niet bekend met bolletjes op onze website.

Ik vermoed dat het probleem ligt bij http:// wat moet zijn https://. Hier werken mij momenteel aan om dat op te lossen. Mocht het veranderen van de link het probleem voor jou niet oplossen zou ik graag een screenshot zien met wat er precies mis gaat.

Verder hoop ik vandaag nog het https:// verhaal op te lossen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!