Reageer op: VCT 2011 Editie: Texel

Home Forums Meetings & evenementen Vespa-Ciao.nl VCT 2011 Editie: Texel Reageer op: VCT 2011 Editie: Texel

#521259

Mike
Gebruiker
Topic starter
  • Berichten: 4373

er is hier duidelijk wel spraken van enig misverstand. Ik ging er min of meer een beetje vanuit dat iedereen de gang van zaken een beetje zou baseren op voorgaande jaren.

Ik dwing NIEMAND om vroeg te komen of om vrijdag of zaterdag te komen. Dit komt ghewoon puur omdat voorgaande jaren ieddereen gewoon steevast gewoon kwam op vrijdag avond! ( dat kwam inderdaad mede door de kilometers )

Ik heb inderdaad nog steeds geen route gemaakt maar ik was inderdaad niet van plan om rechtstreeks naar de boot te rijden… dat is maar 25 km… Ik heb toen in het admin topic gezegd dat het ruwe idee is om eerst een aardig stuk Noord_Holland te pakken! ( ook omdat altijd wel in de smaak valt bij de toerders

Jullie mogen zelf weten uiteraard weke dag jullie komen. maar ik wil julie wel echt op het hard drukken dat ik gewoon optijd wil vertrekken! Vorrig jaar vertrokken we inderdaad pas om kwart over 9.Dat was wat mij betreft veel te laat aangezien we pas rond half 8 bij Arnhem aan kwamen.

Drinken dient zelf meengenomen te worden. Alleen mensen die het bedrag voor het ontbijt hebben overgemaakt is rekening mee gehouden. t was niet zo zeer voor het ontbijt, Ik haalde daar ook altijd wat drinken en chips van. om het wat gezellig te maken.

Voor degene die willen weten op welke feite de kosten gebaseerd zijn: Dat is voor de overnachting op stay okay voor een bezemwagen incl een tegemoetkoming aan diesel, de kosten voor de boot van de auto en een overnachting voor de bestuurder van de auto ( mijn zus ) dit heb ik vorig ook gedaan omdat ze de gehele toer aanwezig is en het puur voor ons plezier doet! er kunnen ook als het nodig is spullen in kwijt. ALS er al een bedrag overblijft komt dit ten goede in de webkas!

Ik hoop hiermee wat duidelijkheid te hebben vergaard. Ik wil eerlijk zijn en dit was niet mijn intensie. En ik hoop hierbij dat we weer ontopic verder kunnen!

Mike