Brommer v/d week (w44)

Deze week is het de “Schijfrem, kickstart reedvalve, LC & foxvario” Ciao van onze webmaster HERR FLICK geworden!
Vele switchen vaak van brommer, maar niet onze webmaster en oprichter van Vespa-Ciao.nl, hij blijft eeuwig trouw aan zijn gele banaan. Daardoor is deze Ciao voorzien van allerlei leuke aanpassingen, zoals bijvoorbeeld Schijfremmen, kickstart reedvalve blokje, polini 41m LC & foxvario. Neem snel een kijkje op zijn inmiddels 113 pagina’s tellende project page.

Wil jij ook kans maken om met je brommer net zoals de Ciao van onze webmaster, Brommer v/d Week te worden, post dan snel een mooie foto van jouw brommer in deze rubriek  https://vespa-ciao.nl/forums/forum/mijn-brommers/ . Iedere week zal de mooiste brommer welke die week is geplaatst worden uitgekozen door onze vakkundige jury.

In de laatste week van het jaar zullen uit elke brommer van de week d.m.v. een poll de brommer van het jaar worden verkozen. Deze zal een nog nader te bepalen leuke prijs winnen. Dus wil je kans maken op deze leuke prijs, post dan zo vaak mogelijk een update met een mooie foto van je brommer in één van drie topics in bovenstaande rubriek.

BROMMER V/D WEEK – WEEK 44