Agenda

Wil jij ook een activiteit op de agenda? Geef de volgende gegevens door aan één van onze moderators:
Naam van de tour, een toepasselijke foto, korte omschrijving, adres, link naar het desbetreffende topic.

Onze moderators zijn: Herr FlicK, AA-T, Hansieb, Tonni, Daan777, Florian, Wilk1985.

jun
2
za
VCT 2018 @ Begin Afsluitdijk in Noord-Holland
jun 2 – jun 3 hele dag

De tour der touren wordt dit jaar weer gereden, de enige echte Vespa Ciao Tour 2018!
De tour bestrijkt twee dagen en is in zijn totaliteit ongeveer 230km lang, waarbij we een ingekorte route van de Zuiderzee-tour rijden.

Heb jij zin om mee te rijden? Wees er dan snel bij en meld je aan via dit topic.
In dit topic worden ook de verdere details besproken.

jul
1
zo
De Italjet PACK tour 2018 @ De Kuil van Drakenstein
jul 1 hele dag

De Vespa familie kent een paar rare eenden zoals de Italjet Pack en de Italjet Tiffany. Ben jij in het bezit van zo’n unieke brommer en lijkt het je leuk om gezellig te touren met mede-eigenaren? Meld je dan aan. Andere standaard snorbrommers uit de Vespa familie zijn natuurlijk ook toegestaan 🙂

De toerrit start vanaf “De Kuil van Drakenstein” en zal ons voornamelijk langs de Loosdrechtse plassen en de Vecht leiden.

 

aug
10
vr
Harz Tour 2018 @ Harz gebied - Duitsland
aug 10 – aug 13 hele dag

Bizarre rotstoppen, bergmeren, hoogveengebieden, diepe ravijnachtige dalen met bergrivieren, watervallen en grote stuwmeren. De Harz tour is er één voor de doorgewinterde tour-fanaat door het Duitse Harz-gebied.

Op de planning ligt een lang weekend met veel tour-plezier door een prachtig landschap. Denk jij dat je brommer alles aan kan en lijkt het je leuk om mee te rijden meld je dan aan en rij gezellig mee.

aug
26
zo
De Vespa-Ciao.nl Oldtimertour 2018 @ Kwik-Fit in Poeldijk
aug 26 @ 12:00 – 17:00

Komend tourjaar is het weer tijd voor de echte VC.nl oldtimertour! Het recept van deze tour is bekend, de tour is bedoeld voor de oldtimer modellen (tot ong. 1979), maar dit is geen harde eis.

De route voor 2018 ligt alweer klaar en beloofd een mooie tour te worden, zo doen we een bezoekje aan de boulevard van Kijkduin om een lekker ijsje te eten. Dus heb je een oude Vespa brommer die niet opgevoerd is en heb je zin in een leuke dag touren? Meld je aan en rijd met ons!