Reageer op: ‘Kleine vragen’ topic 2

Home Forums Algemeen Brommers algemeen ‘Kleine vragen’ topic 2 Reageer op: ‘Kleine vragen’ topic 2

#90447

mixert
Bijdrager
Berichten: 90

@ mike,

De koppelingssegmenten zijn nog redelijk nieuw, en in orde, de trekveren die ik heb geprobeert zijn: polini groen, malossi wit en zwart. Wit is duidelijk veelste strak, en groen en wit zijn te losjes. Moet dus ff de blauwe opzoeken. De verschillende veertjes gaven bijna geen verschil in optrekken… ook met citypower wil hij niet trekken.
De snaar staat op een normale spanning, niet te strak en ook niet te los. De snaar die er nu op ligt is een variosnaar:lol
Maar die paste kwa lengte gewoon goed, dus denk niet dat het een probleem is, ligt namelijk gewoon netjes in de poulie en in de koppeling. Doordat de variosnaar niet helemaal in de poulie valt zal de overbrenging wel iets zwaarder worden, maar niet zo erg dat het niet meer optrekt lijkt mij.
Heb steeds het gevoel dat hij te lang laag in de toeren blijft hangen waar hij geen kracht heeft… pas ergens rond de 45 krijgt hij kracht en gaan de toeren goed omhoog. Bij mijn 50cc gebeurde dit al bij de 30.
Heb wel ooit een ophoogplaatje onder die 50cc gehad, en daarbij deed eigelijk een beetje het zelfde voor, lang laag in de toeren blijven en laat pas kracht krijgen…

mixert