Reageer op: Lennaert zijn rommelpagina

Home Forums Perso’s Projecten Lennaert zijn rommelpagina Reageer op: Lennaert zijn rommelpagina

#499111

Lennaert
Topic starter
Berichten: 4110

Gisteren zag ik op marktplaats een oldtimertje staan die me interesse wel wekte :D.

Nu weten de meeste hier wel dat wanneer mijn interesse gewekt is dat ik het ook verder in gang zet zo gezegd zo gedaan en nu heb ik er zeer lief oldtimertje bij staan! Wel moet er nog genoeg aan de brommer gedaan worden gezien er flink roest in de tank zit zal ik daar mee gaan beginnen dit is namelijk doorslag gevend of hij gered kan worden of niet.

De brommer was voor de vorige eigenaar een project die opgeknapt diende te worden samen met zijn vader dit was er helaas niet van gekomen en zochten een goed tehuis voor de brommer zodat deze een nieuw leven kreeg. Dat was voor hun het belangrijkste bleek uit het gesprek en na aanbod van een flesje wijn was de afspraak gemaakt hem dezelfde avond nog op te halen.

Zoals op onderstaande foto’s is te zien is de lak zo een 75-80% in orde en zijn de lampglaasjes, origineel slot (met 2 sleutels), fietspompje en gereedschapbakje compleet en in goede staat! Tevens is het zadel nergens gescheurd en/of ingezakt en kan deze mooi weer worden opgevuld met wat demping.

Nu op jacht naar een zooi knikkers voor in de tank om de roest er uit te schudden.