Reageer op: Dino's perso

Home Forums Perso’s Collecties Dino's perso Reageer op: Dino's perso

#497597

DinoH
Topic starter
Berichten: 1261

Hey

Na lang niks te hebben geupdated, is er toch het 1 en ander gebeurd. Er zijn wat brommers weggegaan en gekocht. Ik had ook de grijze Ciao van nick050 gekocht, deze heb ik nu klaar. Hier hangt een speedengine onder met een 80 cc Polini en een varioset. Dit loopt zo’n 75km/h. Ben ook rustig aan bezig met onderdelen verzamelen voor de witte, en hier zit nog veel poetwerk aan.

Máár, zoals de meeste al wisten, ben ik eigenlijk al een paar jaar op zoek naar een 19 inch Ciao.. Maar de meeste werden voor mijn neus weggekaapt, kuch Jelle :P. Maar tot vorige week zondag was ik dan ook eindelijk eigenaar van een heuse c9. (19 inch). Het was even een stuk rijden, zo’n 2.15 uur. Maar dan heb je ook wat.

Framenummer : C9e1t *24361*

Batty, waar ik hem heb opgehaald wou hem restaureren. Ik had hier eigenlijk een ander idee mee. Ik ben gaan poetsen, en ontdekte dat hij eigenlijk helemaal niet zo zeer slecht is. Eigenlijk is bijna alles te redden, alleen de wielen niet. Heb van Jelle een adres gekregen waar ik nieuwe randen kan kopen. Dit gaan we dus ook zo snel mogelijk doen. Verder is het de bedoeling om hem helemaal klaar te maken voor de keuring, zodat ik er ook een kenteken op kan krijgen. 









dit was het even voor nu. Volgende update volgt snel..