Reageer op: Leovince’s Perso

Home Forums Perso’s Projecten Leovince’s Perso Reageer op: Leovince’s Perso

#486291

Leovince
Topic starter
Berichten: 1149

Mijn Koninginnedag is toch wat anders verlopen dan ik had gehoopt.

-Brommer in de prak gereden door iemand anders
-Vanwege mijn pfeiffer sta ik al 3maanden droog zonder bier.. Dus vandaag gewoon weer niet meegemaakt hoe dronken ook alweer is…

Dus eerst over de brommer.. Ik wist toch al dat ik vandaag niet ging drinken dus ging lekker op de Citta naar de partytent van bekende jongens om even te zitten. Liet een jongen die ook nog bijna nuchter was even een ritje, en kreeg daarna een leuk telefoontje dat hij in de prak is gereden. Wat blijkt, de jongen die erop reed liet een jongen achterop, ze gingen een bobbel over met 20km/h en de jongen achterop schoot omhoog. Die was natuurlijk bang om ervan af te vallen en houd zich opeens zonder te zeggen de rijder strak vast bij z’n armen. Hij kan natuurlijk niet meer sturen en dan kan je verwachten dat je valt.

Hier het resultaat:


Bij deze foto staat mijn stuur recht.. Zie hoe krom die voorvork is :S

-Lampenkap door de midden
-Voorvorkbuizen zo krom als een banaan..
-Voorspatbord kapot
-Dashboard en Booskijker verbogen met lakschade

En de rijder heeft genoeg schaafplekken en pijn terwijl de oorzaak die achteropzat niks heeft.. Was dat maar andersom, die klootzak:P

Heb natuurlijk meteen me geld gekregen van de 2, eurootje of 90 dus maandag word m’n citta weer voorzien van nieuwe onderdelen:)

En natuurlijk ook goed nieuws. Over 2 dagen m’n verjaardag en m’n theorie-examen:D IK hoop echt dat ik hem in 1x haal en lekker snel legaal de weg op mag:)

Tot updates mensen 😉