Reageer op: Het grote “PC problemen” topic

Home Forums Algemeen Kroeg praatjes Het grote “PC problemen” topic Reageer op: Het grote “PC problemen” topic

#28369

beunhaaz
Bijdrager
Berichten: 1305

hansieb :
@beunhaaz
Warrig verhaal, hoop non-informatie… daar schiet niemand wat mee op.

@flenny zie verhaal niek.

zie dat 1e zin niet klopt want moest dualcore GPU zijn(de 500 serie heeft namelijk 2 processor kernen aan boord) . Was met teveel bezig.

Maar snap niet waarom veel non-informatie?
Ik geef hem een setup (AMD-ATI setup) met redenen, niek gaf aan dat 2 kaarten veel herrie maakte, en ik gaf aan dat dat niet per definitie is. Geef aan waarom hij geen ROG moederbord moet halen , dus snap niet de warrigheid ervan? Ik geef alleen argumenten van wat ik niet zou doen en wat wel.

@Niek, nu snap ik waar die K voor staat. Want had reviews gezien en gelezen en daar zijden ze toen niks over vandaar dat ik dat zij. Maar over je i7 , een hardcore gamer heeft er ook niet veel aan. Alleen het cache geheugen is misschien fijner, verder niet. Want de momentele games ondersteunen geen hyperthreading, dan zou je al een setup moeten gaan maken die over 4 jaar nog mee moet kunnen gaan qua games (als ze het dan wel al hebben) en dat doe je toch meestal niet. Mag ik trouwens vragen waarom 2 ssd’s en geen PCI ssd? Want zelf ben ik aan het twijfelen ertussen. De pci ssd-kaarten lijken me erg interessant voor de opstart en standaard programma’s.

@Flenny, Kies of de Niek setup of de mijne 😛 dan zit je goed. Niek is ook goed voor videobewerking , mijne is daar minder goed in. (Staat AMD bekend om namelijk, AMD=Pure kracht , Intel=Kracht met koppel kun je zeggen) en qua koeler op je cpu, ik zou eerst alles bestellen zonder die, en dan als je het vervelend vind hem vervangen, want zelf heb ik ook 2 maanden met de AMD stockkoeler gewerkt. Die vond ik zelf niet zo hinderlijk (buiten het gamen dan)