Reageer op: Waarom?

Home Forums Perso’s Projecten Waarom? Reageer op: Waarom?

#280975

Waarom?

:haha

@Martino,

Ik durf niet te zeggen of het nu echt aan de cil wand zelf licht. Zoals ik eerder al zij heb ik ongeveer 100km gereden met deze cil en de orginele zuiger zonder buigeluiden oid. Helaas liep ie warm maar de wand was nog perfect, als hierin het probleem zat had je toch zeker al sporen moetten zien? Toen ik de Athena zuiger binnen had viel me direct op dat er een chroom coating op de veren zat en heb daarom ook de orginele Pina veren gebruikt. Na starten rammelde deze en dacht dat deze combi misschien toch niet goed zou wezen en heb weer de Athena veren gemonteerd.

Heb hierna ongeveer 2 tot 300km gereden en verloor steeds meer compressie, maar reed verder prima. Omdat ik nu de verklein busjes in de Pinasco p12 zuiger had geperst, wilde ik deze omruilen omdat ik er van overtuigd was dat het gerammel dan over was maar helaas was dit niet meer nodig. De Pina cilinders zien er zeer keurig afgewerkt en degelijk uit en juist dit sprak me zo aan. Ik wil graag weten waar dit nu aan gelegen heeft maar geloof zelf dat de wand prima was.

Onze grote vriend Frank leende laats zijn nieuwe pina black uit aan Evert en had na 50km presies dezelfde terror in de wand. Ik wil dus graag weten welke zuiger en voral welke veren hierin zaten voordat we nu deze cilinders afschrijven in het mening/ervaring topic.