Reageer op: Tonni’s Oranje Ciao (LC, Kickstart, Vario)

Home Forums Perso’s Projecten Tonni’s Oranje Ciao (LC, Kickstart, Vario) Reageer op: Tonni’s Oranje Ciao (LC, Kickstart, Vario)

#269209

Tonni
Topic starter
Berichten: 4576

Heb vanavond even een stukje voor een kameraad z’n auto aan gereden, en haal op zijn teller tegen de 90 km/u.
Het duurt wel even voor ie op top is, maar dat heeft denk ik ook weer te maken met die enorm strakke drukveer.. (had de rode pinasco erop met 8 grams rollen, dus relatief laagtoerig))
Dus lang stuk volgas, heen en terug (met de 16mm met 150 sproeier) en thuis de bougie bekeken. Er zit nu eindelijk een mooie kleur op. Hij klonk nu ook wat vertrouwder (eerder begon ie wat schraal te klinken bij een stuk volgas).

Ik ga nog wat experimenteren met de afstelling v.d. carb. en de vario, om te zien op welk toerental hij het het beste doet. Ik verwacht niet veel meer snelheid te behalen, denk dat de power gewoon niet genoeg is om nog harder te gaan met deze vertanding.

Binnenkort ga ik een middag naar thomas, om te zien hoe mijn brommertje het doet met de Malossi vertanding. Ik verwacht dat ie daarmee nog weer iets verder komt. Als dat ook zo is, ga ik me die toch ook maar bestellen denk ik…

I came, I saw, and I forgot what I was doing...