Reageer op: Chat topic

Home Forums Algemeen Kroeg praatjes Chat topic Reageer op: Chat topic

#25166

TimoO_
Donateur
Berichten: 3977

ik heb gister een prachtig opknap ciaotje weten te bemachtigen! een Ciao Mix namelijk.

we hebben hem meteen die middag omgebouwt naar een echte ras Ciao, gelukkig zat hij nog mooi in de lak en had hij weinig roest dus het was een kwestie van kleine onderdeeltjes opknappen en vervangen.

hier onze brommer:

koppeling en poelie waren nog zeer mooi!

hij heeft een super snelle uitlaat gekregen, een Simonini SuperUltraRacing, gloednieuw uit de winkel

en natuurlijk zat er ook al een km teller op!

jammer genoeg zie je op de 3e foto dat het spatbord een beetje scheef was! dit hebben we zo opgelost:

de tank hebben we gelijk een nieuw SLH (Smits Lejeune Hartmann) design gegeven! we konden het dus ook niet laten om de voorvork met dit design mee te laten vloeien.

ook de achterbrug hebben we zó aangepast dat de overbrenging extra goed werkt! de snaar stond meteen perfect strak en liep mooi soepeltjes

als je GOED kijkt zie je dat het frame een héééél klein beetje scheef is, dit hebben we jammer genoeg niet kunnen verhelpen maar je merkt er nauwelijks iets van.

hier nog een mooie shot:

tot slot hadden we er nog een verstevigingstang van het tuningsmerk Moker tussen gelast! hierdoor weet je zeker dat je brommer stevig en veilig is op hoge snelheden. je wegligging gaat er zeker weten ook op vooruit!

zoals je ziet hebben we de tailpipe van de Simonini SuperUltraRacing een beetje aangepast voor het MHR EVO MANSTON 70cc blok wat eronder ligt! ook de trapper hebben we een beetje aerodinamischer gemaakt.

zo staat hij dus na het opknapwerk erbij, geen zadel want wie dit kan permiteren móet wel een keiharde bink zijn:

hier hadden we het nieuwe blok er net onder gelegt. we boeken hem nu dik 180 op de nieuwe TNT teller!

natuurlijk krijgen jullie een professioneel gemaakte tankdop erbij voor de echte snelle mannen! hier kan je ook goed zien hoe mooi hij nog in de lak zit.

en als bonus nog een partij reserveonderdelen. veel hiervan is nieuw en alles is zeker nog te gebruiken. nee, je hoeft het niet te vragen, zelfs het hooi krijg je er GRATIS EN VOOR NIETS bij!

en dit alles maar voor een belachelijk laag bedrag van 200 EURO!!! dit kan je er toch niet voor laten liggen! er zit nét 1 klein deukje aan de zijkant van het voorspatbord. maar dit zie je écht nauwelijks! verlichting is nog perfect in orde, loopt natuurlijk snel, en super betrouwbaar! zonder banden zijn ze het beste, dus hebben we je dit ook gefixt zodat je nóg beter het wegdenk aan kan voelen! de berg reserve onderdelen is ook al snel 150 euro waard.

dus: BIEDEN VANAF 200 EURO JONGENS!

edit: ik heb trouwens ook nog een filmpje van de professionele tuners aan het werk. dit zal ik zeer spoedig uploaden. houd er wel rekening mee dat je niet alles te zien krijgt want ze willen niet hun technieken prijsgeven!