Reageer op: 2-takt verbieden

Home Forums Algemeen Nieuws 2-takt verbieden Reageer op: 2-takt verbieden

#22569

speedbuxy
Bijdrager
Berichten: 10287

Vergeet niet dat 2takts grote olie verbruikers zijn tov een vrachtwagen, en de olie is denk ik de boosdoener qua fijnstof uitstoot.
Maar neemt niet weg dat het nergens over gaat ik woon in leeuwarden vlakbij een militaire vliegbasis en daar zijn vandaag weer dik 7 straaljagers de lucht in gegaan en dat gebeurd in de week wel 2 tot 5 keer en die vervuilen pas wat niet nodig is, ik rijd met mijn brommer/scooter tenmiste nog naar een bestemming wat hun doen is wat fun vliegen en wat nep bommetje op vlieland droppen.

Dus laat ze daar eerst maar eens naar gaan kijken hoe nodig dat is want behalve de vette vervuiling die die dingen maken kost het ook nog eens vet geld omdat te onderhouden en waarvoor? als er oorlog uitbreekt hebben wij toch niks te vertellen ieder buurland wat wij hebben rolt binnen een week over ons heen.

Maar goed ze kijken hier liever altijd naar de burger als het op het mileu aankomt.
Goed voorbeeld daarvan is dat we 3 nieuwe krachtcentrales krijgen in nederland voor stroom voorziening deze kan je bouwen op gas en dan zijn ze redelijk schoon en gezien wij genoeg gas hebben lijkt dat ook de beste keuze.
Maar nee een gascentrale is veel duurder om te bouwen dus hebben we maar gekozen voor de veel vervuilendere kolen centrales, dus wat zit nederland nou dom te lullen zelf laten ze het mileu ook niet voorgaan als dat iets duurder kost.