Reageer op: Fredzzz RVS Citta

Home Forums Algemeen Oude topics Fredzzz RVS Citta Reageer op: Fredzzz RVS Citta

#141815

Fredzzz
Topic starter
Berichten: 1512

crossfreak :
van wie is die dikke aerox???
is die ook van jou ofzo???

Staat hier al wel bijna een jaar ofzo… oorspronkelijk van mijn maat. Wordt aan gewerkt, cilinder was warm gelopen (koelvloeistofslang brak tijdens het rijden af! Maat ree 3km door, had ook niets door; opeens stond de boel stil).

50snel zit erop, 17.5mm carb, ander stuur, geluids systeem.. je weet wel, de standard Aerox ‘troep’… maar dan wel een tikje vetter inderdaad.

Staat binnenkort ook wel te koop denks… interesse? 😛

Mijn Citta en RS tijdje terug met de Aerox, ook van mijn maat.. zelfde Aerox trouwens! Maar dan met precies een andere kleur; in plaats van blauw is deze oranje.

Die Ciao is niet eens zo lelijk… met kenteken, 100 euro, 5 ster velgen enzo.
Komt nu een standard blok onder, met 70 poelie en er zit al een brom vertanding op. Hopelijk haalt dit de 45 wel ofzo… Het is en blijft een BROM he…

En in de RVS Citta moet even een brom vertanding, ding rijdt niet hard genoeg, en trekt ook niet lekker; dat met snor vertanding (Als het goed is) en 90mm poelie… overtoeren!!!

en inderdaad ArvidW, deze cilinder heeft bij het wegrijden 0 kracht, maar wel dikke boosts na 15km/h en 30+km/h.. zo zeg!

Vario wil ik er graag op, maar moet even zien…

barry :
Ow Fredzzz,ik bedoelde dat zo niet hoor.Ik heb het een beetje verkeerd neergeschreven.Sorry

Hehehe, ik dacht al eem! Wat krijgen we nou… maar ben ook nog druk met de Sprocatti Citta bezig hoor… duurt gewoon wat langer…

Ik heb nog wel 2 leuke plannen voor binnenkort… komen naast de Sprocatti te staan…